Levertijd 1 tot 3 werkdagen | Verzendkosten € 3,95 - € 5,75 (NL) | Gratis verzenden vanaf € 49 (NL)

Tandpasta tabletten zonder microplastics

De klassieke plastic tandpastatube levert steeds meer terrein in. Tandpasta tabletten in plasticvrije verpakkingen zijn in opmars. Even kauwen en poetsen maar! Bij NoPlasticPlease.nl vind je allerlei soorten: van de merken Denttabs, Smyle en the Humble Co, mét en zonder fluoride, voor kinderen en volwassenen.

Tandpasta tabletten kopen?| Vergelijk tandpasta tabletten

Tandpasta tabletten zijn niet meer weg te denken uit het schap voor mondhygiëne. Okee, het is even wennen, maar daarna is er voor velen geen weg meer terug. Even kauwen, een heel klein beetje water erbij en poetsen maar. Bij NoPlasticPlease.nl heb je een ruime keuze uit verschillende soorten en merken tandpasta tabs, zoals Smyle tandpasta tabletten, Denttabs en Humble tabs. Behalve dat de verpakkingen van de tabletten geen plastic bevatten, zitten er in de tabs zelf ook geen microplastics! Met tandpasta tabletten poets jij dus plasticvrij en zero waste. Van alle merken is er een variant tandpastatabletten met fluoride en zonder fluoride. Van Denttabs zijn er ook speciale tandpasta tabletten voor kinderen. Deze hebben een aardbeiensmaak en zijn wat zachter dan de tabletten met mintsmaak.

 

De tandpasta tabletten van Denttabs komen uit Duitsland en zijn onlangs getest door de Consumentenbond. In de vergelijkende test van fluoride houdende tandpasta’s won Denttabs de tweede plaats! Deze tandpastatabletten hebben ook online goede reviews ontvangen van enthousiaste consumenten. De tandpasta tabletten van het Nederlandse merk Smyle zijn daarnaast enorm in opkomst. Wie is ze nog niet tegen gekomen? De vernieuwde pilletjes hebben een heerlijk frisse smaak waardoor je je dag meteen met een grote smile begint. De tabs van Smyle en Denttabs zijn te bestellen in een blikje of een glazen potje en kun je daarna voordeliger navullen door de tandpasta tabletten te kopen in biologisch afbreekbare zakjes. In het blikje of potje zijn ze ook heel gemakkelijk mee te nemen op reis. De navullingen bewaar je dan thuis. De tabs zonder fluoride kun je zelfs even tussendoor in de auto gebruiken, want je kunt ze na het poetsen gewoon doorslikken. Reis je met het vliegtuig? De tabletten zijn in vaste vorm, dus tellen ze niet mee als een vloeistof. De tabs van het Zweedse merk Humble zijn alleen te koop in zakjes.