Levertijd 1 tot 3 werkdagen | Verzendkosten € 3,95 - € 5,75 (NL) | Gratis verzenden vanaf € 49 (NL)

Shampoo bars van HappySoaps, ShampooBars en Foamie

Ben jij al om? Wij wel! Geen plastic shampooflessen meer voor ons, maar heerlijk geurende natuurlijke shampoo bars, zonder plastic verpakking én zonder microplastics. Kies je voor het Nederlandse product van Werfzeep, NatureBarShampooBars NL, Marcel's Green Soap of HappySoaps? De supervriendelijke geprijsde Fair Squared of Foamie bars? Of voor de shampoo bars met Nepalese kruiden van Koseli? Vergeet niet om een mooi zeepbakje mee te bestellen.

Andere klanten kochten ook:

Shampoo bars - solid shampoo die extra lang meegaat

Als je op zoek bent naar een duurzamere en milieuvriendelijkere manier om je haar te wassen, overweeg dan om een vaste shampoo te gebruiken! Shampoo bars zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bevatten geen verpakkingsafval. Bovendien zijn ze supergemakkelijk te gebruiken - schuim ze gewoon in je handen en masseer ze in je hoofdhuid zoals je met elke andere shampoo zou doen.

Er zijn talloze geweldige opties beschikbaar, dus het kan wat vallen en opstaan kosten om de juiste voor jezelf te vinden, net als met flessen vloeibare shampoo. Maar als je eenmaal een winnaar hebt gevonden, ben je verslaafd aan deze kleine milieuvriendelijke wondertjes!