Dé shop voor een zero-waste lifestyle | Plasticvrije verzending binnen 1 à 2 werkdagen | Verzendkosten vanaf € 2,95 | Gratis verzenden vanaf € 39

Home » Over Noplasticplease.nl

Over Noplasticplease.nl

Als een doorn in ons oog, zo ervaren we ons hele leven al de afval die we tegenkomen op straat, in de natuur en op het strand. Toen de wereldwijde problematiek rondom plastic ons echt helder werd, was het tijd om in de bres te springen. Plastic vergiftigt onze planeet en onze eigen lichamen. Dat kon zo niet langer vonden wij.

Partnership

Vrijwel meteen na de start van onze webshop in december 2020 werden wij 'Eco Angel' van de Plastic Soup Foundation. Daarmee steunen we de acties van de stichting gericht op bedrijven, overheden en consumenten. Voor deze laatste groep bieden we met onze shop een helpende hand. Veel consumenten willen hun lifestyle wel veranderen, maar dat is niet altijd zo gemakkelijk. Alternatieven voor plastic ge- en verbruiksartikelen zijn nog niet overal verkrijgbaar of kosten soms best veel.

Bouw mee

In de shop bieden we betaalbare alternatieven voor plastic (wegwerp)items voor in en om het huis. Hierover posten we ook regelmatig op Instagram en Facebook. We staan altijd open voor suggesties van onze klanten, partners en leveranciers. Neem dus gerust contact met ons op!

 

Hartelijke groet,

Festus & Carina

 


Zero-waste

Plasticvrij

One-stop-shop

Bezorging binnen 2 werkdagen

Persoonlijke service

Eco Angel van Plastic Soup Foundation