Levertijd 1 tot 2 werkdagen | Verzendkosten € 3,95 - € 5,75 (NL) | Gratis verzenden vanaf € 49 (NL)

Lovechock op een plasticvrije missie

Als chocoladefabrikant neemt Lovechock de volledige verantwoordelijkheid om de plasticvervuiling te beperken, aangezien dit momenteel een van de meest urgente milieuproblemen is. We moeten onze rauwe chocolade natuurlijk verpakken, zodat jij thuis van een stukje liefde kunt genieten. Maar hoe kunnen we dat volgens onze Lovechock filosofie doen?

Liefde voor de Planeet is stevig verankerd in de filosofie van Lovechock. Het is echt hartverscheurend om te zien hoe plastic onze natuur en het klimaat beïnvloedt. Het probleem groeit naarmate de productie van plastic toeneemt en moeder aarde er moeilijk mee om kan gaan. Bij Lovechock streven we ernaar om de aarde in de best mogelijke staat aan toekomstige generaties over te laten door bewust na te gaan hoe we de planeet kunnen eren. Daarom verpakken we onze rauwe chocolade in een plasticvrije verpakking: een oneindige stroom waarbij we de geschenken van de aarde op een nederige en bewuste manier gebruiken om het uiteindelijk weer aan haar terug te geven.

Vegan chocolade

Vegan chocolade is een populaire optie voor mensen die geen dierlijke producten willen eten, of voor mensen die allergisch zijn voor bepaalde dierlijke producten. Vegan chocolade is gemaakt van plantaardige ingrediënten zoals cacaobonen, suiker en plantaardige oliën. Vegan chocolade kan net zo lekker zijn als chocolade gemaakt met dierlijke producten.

Vegan chocolade is ook gezonder dan chocolade gemaakt met dierlijke producten. Chocolade gemaakt met dierlijke producten bevat vaak vet en cholesterol, wat kan leiden tot hart- en vaatziekten en obesitas. Vegan chocolade bevat geen dierlijke producten, dus het bevat geen vet of cholesterol en is dus gezonder voor je hart en bloedvaten.

Vegan chocolade is daarnaast goed voor mensen met bepaalde allergieën. Chocolade gemaakt met dierlijke producten kan allergische reacties veroorzaken bij mensen die allergisch zijn voor dierlijke producten, zoals melk en ei. Vegan chocolade bevat geen dierlijke producten, dus het is veilig voor mensen met allergieën.

Kortom, vegan chocolade is een lekkere en gezonde optie voor mensen die geen dierlijke producten willen eten of die allergisch zijn voor bepaalde dierlijke producten. Het is ook goed voor het milieu en gezonder dan chocolade gemaakt met dierlijke producten. Als je op zoek bent naar een lekker en gezond tussendoortje, dan is vegan chocolade zeker een optie om te overwegen.