Levertijd 1 tot 3 werkdagen | Verzendkosten € 3,95 - € 5,75 (NL) | Gratis verzenden vanaf € 49 (NL)

Dameshygiëne | Wasbaar maandverband

Snel een hoop plastic afval besparen doe je als je wegwerpmaandverband vervangt door wasbaar maandverband. Op termijn is het ook nog kostenbesparend. In onze shop vind je een betaalbare sets van 3 stuks supercomfortabel maandverband en daarnaast de verschillende formaten van het merk Anae.

De voordelen van wasbaar maandverband

Wasbaar maandverband is een duurzame en milieuvriendelijke alternatief voor wegwerpmaandverband. Het kan meerdere keren worden gebruikt voordat het gewassen moet worden. Wasbaar maandverband biedt vele voordelen ten opzichte van wegwerpmaandverband, zoals comfort, hygiëne en besparingen op de lange termijn.

Een van de voordelen van wasbaar maandverband is dat het comfortabeler is dan wegwerpmaandverband. Wasbaar maandverband is gemaakt van zachte stoffen, wat zorgt voor een aangenaam gevoel op de huid. Bovendien is het wasbaar en kan het na gebruik gewassen worden, wat zorgt voor een fris en hygiënisch gevoel.

Wasbaar maandverband is ook beter voor het milieu dan wegwerpmaandverband. Wegwerpmaandverband is gemaakt van plastic en andere wegwerpmaterialen die niet biologisch afbreekbaar zijn. Dit betekent dat het miljoenen jaren kan duren voordat wegwerpmaandverband afbreekt en dat het een grote bijdrage levert aan het stijgende plasticafvalprobleem. Wasbaar maandverband daarentegen is gemaakt van biologisch afbreekbare stoffen zoals katoen en biologisch katoen, wat betekent dat het na gebruik kan worden gecomposteerd en snel afbreekt.

Een ander voordeel van wasbaar maandverband is dat het op de lange termijn goedkoper is dan wegwerpmaandverband. Wegwerpmaandverband moet na gebruik worden weggegooid en opnieuw worden gekocht, wat kan leiden tot hoge kosten op de lange termijn.