Levertijd 1 tot 3 werkdagen | Verzendkosten € 3,95 - € 5,75 (NL) | Gratis verzenden vanaf € 49 (NL)

Kleding wassen met wasstrips

Wasmiddel wordt vaak verkocht in vloeibare vorm, verpakt in grote flacons van single-use plastic. Maar door de innovatieve geesten van Tru Earth en Liv + Linn hoeft dat niet meer. Tru Earth of Liv + Linn Wasstrips zijn een zero waste, plasticvrij alternatief voor je gebruikelijke wasmiddel. De wasstrips zijn zeer licht, lossen gewoon op in de wasmachine en zijn volledig biologisch afbreekbaar. De verpakking van de wasmiddel strips is klein, plat en past door de brievenbus!

Ecologisch wasmiddel: Tru Earth eco wasstrips en Liv + Linn

Noem het gerust een revolutie in het huishouden: de briljante uitvinding genaamd eco wasstrips van Tru Earth. Ze zijn zero waste, bevatten geen microplastics en nemen bijna geen ruimte in in je keukenkastje, badkamer, bijkeuken of washok. Het hooggeconcentreerde ecologische wasmiddel is samengeperst in de vorm van een strip. Deze scheur je af van het velletje en stop je bij je was in de trommel. Het concentreren van producten is een slimme techniek om producten kleiner te maken. Water hebben we thuis allemaal, dus er is geen reden om dit bij de productie al toe te voegen en zo verpakkingen onnodig groot te maken. Is de verpakking van de wasstrips leeg, dan gooi je deze gewoon bij het oud papier voor recycling. De kartonnen verpakking is bovendien mooi plat en neemt dus minder ruimte in bij transport en past daardoor ook door de brievenbus. Voor de bezorging van je pakketje laundry strips hoef je dus niet thuis te blijven.

De laundry strips van Tru Earth zijn vanuit Canada naar Nederland overgewaaid. Tru Earth wasmiddel is er in een heerlijke frisse geur, maar ook parfumvrij, een variant speciaal voor de babywas en een ‘platinum’ variant, speciaal voor hardnekkige vlekken. Tru Earth eco strips kun je bij ons kopen en leveren we onder andere in Nederland en België. Dit zero waste wasmiddel werd zo populair in vele huishoudens dat andere merken wasstrips volgden. Ze werken volgens hetzelfde concept: kleine strookjes geconcentreerd wasmiddel in een kartonnen verpakking. Wij hebben na een paar testen een voordeligere variant aan onze shop toegevoegd die zeker net zo goed is. De prijs is immers ook belangrijk. Deze eco wasstrips zijn van het merk Liv + Linn. Ook dit merk eco wasstrips heeft verschillende varianten: frisse geur en parfumvrij. Hoe meer verpakkingen je koopt, des te aantrekkelijker de prijs.