Levertijd 1 tot 3 werkdagen | Verzendkosten € 3,95 - € 5,75 (NL) | Gratis verzenden vanaf € 49 (NL)

Gooi het roer om in je badkamer!

Werk jij aan een plasticvrije badkamer? Goed idee! Juist in de badkamer valt er veel en makkelijk winst te behalen. Het is een kleine moeite om je tandenborstel en wattenstaafjes te vervangen voor duurzame producten. En wat dacht je van het gebruik van tandpastatabletten waardoor je die plastic tubes niet meer hoeft te kopen? Ook plastic shampooflessen, plastic scheermesjes en plastic kammen behoren nu tot de verleden tijd. Je vindt hier de beste alternatieven bij elkaar.

Plasticvrije zero-waste artikelen voor in je badkamer

Werken aan een zero-waste lifestyle wordt je met het jaar makkelijker gemaakt. Steeds meer duurzame, plasticvrije merken ontstaan en zij ontwikkelen hele goede alternatieven. Plastic kunnen we in veel gevallen al makkelijk missen, zoals in de badkamer! De deodorants van Marcel's Green Soap zijn volledig plasticvrij. Als de deo op is, doe je de verpakking gewoon bij het oud papier. Je haren wassen hoeft misschien helemaal niet zo vaak als je gewend bent. Maar als je het doet, gebruik dan een lekkere shampoo bar van Fair Squared. Geen merk is bovendien voordeliger. In een doosje zitten twee bars mét een zakje. 

 

Voor mondverzorging hebben we een heel uitgebreid assortiment bamboe tandenborstels, inclusief de merken Humble Brush, Loofy's en NextBrush. Met de tandpastatabletten van Denttabs of Humble Co maak je je plasticvrije dagelijkse routine helemaal af.