Levertijd 1 tot 2 werkdagen | Verzendkosten € 3,95 - € 5,75 (NL) | Gratis verzenden vanaf € 49 (NL)

Plasticvrije cadeaus voor bedrijven en instellingen

Wij begrijpen dat het geven van cadeaus belangrijk kan zijn voor bedrijven. Maar we vinden ook dat het belangrijk is om bewust te zijn van onze impact op het milieu. Jij ook? Dan zit je hier goed. We bieden een groot assortiment aan plasticvrije cadeaus die perfect zijn voor evenementen, beurzen of voor de kerst.

Onze cadeaus zijn gemaakt van duurzame materialen zoals bamboe of katoen. Deze materialen zijn niet alleen biologisch afbreekbaar maar ook van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Andere producten zijn misschien wel gemaakt van kunststof, maar bedoeld om eindeloos te hergebruiken en zo bergen afval te voorkomen. 

Duurzame relatiegeschenken met eigen logo

De cadeaus kunnen worden gepersonaliseerd met een eigen logo of boodschap, waardoor ze tegelijkertijd een perfecte manier zijn om je merk te laten zien en te tonen dat je als bedrijf aandacht hebt voor verantwoord ondernemen

Of je nu op zoek bent naar herbruikbare drinkflessen, biologisch afbreekbare pennen, gerecyclede notitieboekjes of duurzame tassen wij hebben iets voor je. Doe hieronder inspiratie op en aarzel niet om contact met ons van NoPlasticPlease.nl op te nemen om de nog honderden andere mogelijkheden te bespreken. 

 

Heb je zelf ideeën of ben je benieuwd naar onze andere plasticvrije cadeaus voor je medewerkers of klanten? Laten we eens samen brainstormen! Denk ook aan het op maat samenstellen van een complete plasticvrije lifestyle box.

 


Zelf laten kiezen? Geef een cadeaubon van NoPlasticPlease.nl

Wil je je werknemers of klanten verrassen met een plasticvrij en duurzaam cadeau, maar wil je ze liefst zelf laten uitkiezen?

Geef ze dan een NoPlasticPlease cadeaubon!