Dé shop voor een zero-waste lifestyle | Plasticvrije verzending binnen 1 à 2 werkdagen | Verzendkosten vanaf € 2,95 | Gratis verzenden vanaf € 39

Home » Kinderen

Giet het ze met de paplepel in!

Jong geleerd is oud gedaan! Kies de bamboe tandenborstel die past bij je kind, of laat ons zelfs zijn of haar naam er op brandschilderen. Met een mooie koker en toilettasje er om heen draagt ook jouw kind een steentje bij aan het verminderen van ons verbruik van plastic. 

Plasticvrije artikelen voor kinderen

Voor de generatie van morgen laten we graag een schonere wereld achter. Het verminderen van ons plasticverbruik hoort daarbij. Ben je op zoek naar plasticvrije artikelen voor je kinderen of zoek je een duurzaam kraamcadeautje? Dan ben je bij NoPlasticPlease.nl aan het juiste adres. Wij weten dat veranderen best ingewikkeld kan zijn, maar geven je graag tips voor een leven met minder plastic. Alle kleine beetjes helpen. In onze winkel vind je katoenen toilettasjes, bamboe kindertandenborstels (met naam er op), bamboe haarkammetjes en herbruikbare of afbreekbare rietjes. Is er een baby geboren? Bekijk ook onze kraamcadeauset.